Love love……and love

Hey! Astazi am o intrebare pentru voi. Este un subiect arhicunoscut dar totusi, toti ne inpotmolim la el. Un subiect foarte greu dar totusi foarte usor: Ce este dragostea ?Image

Sa va dau un exemplu:Un copil  (de 6 ani) a fost intrebat (de o prietena) ce face colega lui de banca. EL a raspuns ca este indragostit de ea. Va dati seama cum a reactionat ea cand a auzit asta din gura unui copil de doar cativa ani. Atunci l-a intrebat: dar ce inseamna pentru tine sa fii indragostit. De ce spui asta? Iar el, dupa ce a stat putin pe ganduri, cu o voce nevinovata a spus: Pentru ca atunci cand sunt in preajma ei ma topesc ca un om de zapada la soare.

Asadar ce inseamna dragostea pentru voi? Pentru mine a iubi inseamna a darui totul… persoanei iubite.  Dragostea este ca o stea. Sunt multi care o vad dar nu o baga in seama, multi care nici macar nu obsearva ca este acolo sus, multi care au zarit-o si  chiar o numesc “steaua norocoasa” si abia asteapta sa cada ca sa-si puna o dorinta, dar foarte putini care incearca sa ajunga la ea. Curajul, ar spune unii… orgoliul altii. Stiti ce spun eu? Dragostea iti da aripi….astfel poti zbura sa atingi steaua (persoana iubita).

Forever with you,

Raffy

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s